Merken

Hobby

Hobby caravan

Omdat wij kiezen voor kwaliteit, kiezen wij voor Hobby. De caravans van deze gerenommeerde Duitse fabrikant blinken uit vanwege de hoge kwaliteitsnormen, de moderne indelingsoplossingen en het behaaglijke interieur. Hobby doet geen concessies aan kwaliteit en daar gaan wij tot het uiterste in mee.

In onze showroom kunt u altijd meerdere modellen en uitvoeringen bekijken. Mocht u een ander model wensen, dan regelen wij dat graag voor u. De meeste modellen zijn uit voorraad leverbaar of kennen een korte levertijd.

Bijlage

  Overzicht alle Hobby caravanmodellen

   

  Fendt

  Fendt caravan

  Het succes van de Fendt caravan is het resultaat van de optelsom van functionaliteit, prettig design en een hoog uitrustingsniveau. Duitse degelijkheid in tijdloos jasje; zo omschrijven wij deze caravans zelf graag.

  In onze showroom hebben wij standaard meerdere modellen van Fendt staan. Uiteraard kunnen wij ieder model leveren. De meeste modellen zijn uit voorraad leverbaar. Mocht dat niet het geval zijn, dan kunt u vertrouwen op korte levertijden.

  Bijlage

  Overzicht alle Fendt caravanmodellen

   

  Caravelair

  600_caravelair_artica_492_1.jpg

  Al tientallen jaren lang staat Caravelair bekend om haar uiterst praktische en familievriendelijke caravans voor elk budget. Deze familie-indelingen zijn aantrekkelijk en modern. Doordat alle Caravelair meubels zijn uitgevoerd in een speciaal materiaal, zijn ze zeer geschikt voor familiegebruik.

  Overzicht alle Caravelair caravanmodellen

   

  Sluiten ×