Persoonlijk en betrokken

Marco, Marlies en Martijn Roos zijn de drijvende krachten achter Caravan Centrum Zuid Nederland. Marco is daarbij verantwoordelijk voor de werkplaats, de verkoop en behandeling van de meest uiteenlopende schades. Marlies op haar beurt draagt zorg voor de verkoop, winkel en de administratie. Martijn runt de werkplaats en kan u ook helpen in de showroom voor (technisch) advies en verkoop. 

Als team helpen zij dagelijks tevreden caravanliefhebbers op weg, bijgestaan door Anniek. Ook zij is inmiddels bekend bij vele klanten. Zij is verantwoordelijk voor de aflevering van de gebruikte en nieuwe caravans. Zij zorgt er ook voor dat alles er keurig bij staat en levert de caravans met veel enthousiasme af.

Dat doen zij met veel liefde voor het vak en een uitgebreide kennis van zaken. Kenmerkend voor hun manier van werken, is de persoonlijke  benadering van hun klanten. Of, zoals Marlies het verwoordt:

Wij zijn altijd op de zaak aanwezig en streven ernaar het mensen naar de zin te maken. Als het aan mij ligt verlaat iedereen onze zaak met een goed gevoel.

Of dit nu de aanschaf van een nieuwe caravan betreft, een reparatie- of onderhoudsbeurt of gewoon oriënterend bezoekje aan onze showroom.