De zekerheid van BOVAG

600_l2_2118.jpgAlle onderhoudsbeurten en schadereparaties voeren wij uit in onze eigen professionele werkplaats.

Belgische klanten welke voorheen bij Ideal Caravans terecht konden, zijn ook bij ons van harte welkom.

Maak tijdig een afspraak voor het onderhoud van uw caravan! 

Halen en brengen van caravans voor onderhoud kan op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur (M.u.v. Donderdag). Op zaterdag is dit mogelijk tussen 09.30 uur en 16.00 uur.

Onze werkplaats is voorzien van alle noodzakelijke testapparatuur om uw caravan grondig te controleren. Onze monteurs worden regelmatig geschoold. Hiermee is hun kennis volledig up to date.

Een tip voor onze Belgische klanten die hun caravan bij de schouwing dienen aan te bieden: let op: dat is geen keuring zoals onze Bovag keuring. Bij de schouwing wordt er bijvoorbeeld niet naar de remschoenen, lagers of banden gekeken. Dit is o.i. toch het meest belangrijke onderdeel van uw caravan. Laat uw caravan daarom bij ons een Bovag onderhoudsbeurt geven.

Bovag onderhoudsbeurt  € 359,--  (Wintertarief van november t/m Februari € 323,--) Prijs is exclusief te vervangen materialen

Bovag onderstelbeurt € 275,-- (Wintertarief van november t/m Februari € 247,50) Prijs is exclusief te vervangen materialen

Vooral banden hebben onze volle aandacht. Wij adviseren om de banden na 6 jaar te vervangen. Dit in samenspraak met de BOVAG, ANWB en diverse verzekeringsmaatschappijen.

De occasions die wij voor aflevering gereed maken, krijgen een BOVAG – onderhoudsbeurt. Dit  in verband met de garantiebepalingen. Om met een veilig gevoel op vakantie te kunnen gaan, raden wij een tweejaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aan. Bij een dergelijke onderhoudsbeurt ontvangt u een BOVAG keuringsrapport en een caravansticker. Wij adviseren hiervoor tijdig een afspraak te maken zodat wij de werkzaamheden goed kunnen inplannen. In de meeste gevallen is uw caravan dezelfde week nog gereed.

Ons caravancentrum is als enige in Zeeuws-Vlaanderen een Achmea gecertificeerd schadeherstelbedrijf. Dit betekent dat wij samenwerken met grote verzekeraars als Interpolis, Centraal Beheer, Avero, FBTO en ZLM.

Download hier het schema van de 13-polige stekkerdoos

Door Achmea is recentelijk een klantenonderzoek gedaan waarbij onze klanten werd gevraagd naar de mate van tevredenheid over de door ons bedrijf uitgevoerde reparatie  van schade(s)aan hun caravan en de afhandeling hiervan.

Wij zijn door onze klanten gewaardeerd met een klinkende 9,4!

Namens Directie en medewerkers, hartelijk dank!

Natuurlijk zullen wij deze kwaliteit ook in de toekomst blijven garanderen.